Litoměřice: Polévka bude opět pomáhat nemocnici

19.11.2018 11:30

Již třetí ročník dobročinné akce pro litoměřickou nemocnici se uskuteční tuto sobotu 24. listopadu v Krušovické pivnici v Litoměřicích. Jde o vaření tradiční maďarské kapustnice, kterou na vlastní náklady pouze s pomocí sponzorů a přátel připraví a za dobrovolný příspěvek nabídne všem příchozím hlavní iniciátor celé akce pan Jozef Pásztor. Veškerý výtěžek, stejně jako ve všech předchozích ročnících, následně věnuje dětskému oddělení litoměřické nemocnice.

Litoměřice: Polévka bude opět pomáhat nemocnici
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

“Ne každému kapustnice chutná, tak jsem se rozhodl, že letos uvařím i guláš. Třeba se nás sejde ještě více,“ doufá Jozef Pásztor, který v loňském roce za polévku vybral rekordních 15.000 korun. Ty byly dětským oddělením následně využity jako příspěvek k nákupu kojeneckých vah a oxymetru.

Radost ze vzájemné spolupráce s panem Pásztorem vyjádřil i Radek Lončák, předseda představenstva Nemocnice Litoměřice, a.s.: „Loňský výtěžek předčil veškerá naše očekávání. Pojďme se letos pokusit ho překonat,“ vyzval a ujistil: Všichni, kteří přijdou a byť jen minimálně přispějí, každopádně pomohou dobré věci.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

10:28 Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

Skluzavka a balanční lávka. To jsou dva nové herní prvky, které zpestří dětem procházku po Špitálské…