Litoměřice: Rekonstrukce Tyršova mostu nadále probíhá dle harmonogramu

22.11.2015 13:42

Rekonstrukce Tyršova mostu i nadále probíhá dle harmonogramu. Práce jsou intenzivně vedeny na všech částech stavby. Ujistil o tom dnes vedoucí stavby Petr Bezruč.

Litoměřice: Rekonstrukce Tyršova mostu nadále probíhá dle harmonogramu
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

 „Je pravda, že současné deštivé počasí nám příliš nepomáhá, protože nemůžeme izolovat a lepit těžké pásy na mostě vedoucím nad kolejemi. Každopádně stále platí, že do konce roku chceme vše ukončit tak, aby mohla být vpuštěna na most doprava,“ konstatoval 20. listopadu Petr Bezruč.

Radost má stavař z faktu, že na terezínské straně již byly dokončeny obě mostovky, včetně mostních závěrů. Postupně přicházejí na řadu práce související s chodníkovou i vozovkou částí. Dokončovány jsou i gabionové stěny a kanalizace. „V průběhu příštího týdne již bychom se měli s technikou dostávat až na první inundační most, což práce, včetně zásypových, podstatně zjednoduší.

Lávka pro pěší zůstává v provozu. V případě příchodu skutečně zimního počasí bude s využitím posypového materiálu udržována tak, aby po ní mohli chodci i v prosinci procházet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.