Litoměřice: Rozhodněte, kam se bude ubírat doprava v budoucnu

15.02.2019 21:15

Leží vám na srdci dopravní situace v Litoměřicích? Zajímá vás, jakým směrem se bude vývoj ubírat do budoucna? Hlasujte v anketě a pomozte vybrat důležitá opatření a vytvořit dlouhodobou vizi rozvoje dopravy v Litoměřicích do roku 2030 a dále.

Litoměřice: Rozhodněte, kam se bude ubírat doprava v budoucnu
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Anketa navazuje na veřejné diskuzní fórum, které se uskutečnilo na podzim loňského roku v litoměřickém hradu. Poskytuje možnost se vyjádřit i těm, kteří se nemohli osobně zúčastnit. V anketě se nyní můžete až do 28. února přiklonit k jedné z navrhovaných vizí a ovlivnit tak směr, jakým se bude doprava ubírat. „Výstupy využijeme pro další fázi zpracování Plánu udržitelné městské mobility, tedy klíčového strategického dokumentu pro rozhodování o tom, jaké investice a opatření v nejbližších letech zrealizujeme na podporu čisté a efektivní dopravy,“ vysvětlil místostarosta Litoměřic Karel Krejza.

Hlasovat můžete ZDE. Na stránkách najdete také popis všech tří navrhovaných vizí. Výsledky ankety pak budou na stejném odkaze k dispozici nejpozději během června.

Anketa je financována z projektu e-FEKTA, jehož cílem je posílit institucionální kapacitu obou měst v oblastech udržitelné dopravy a využití obnovitelných zdrojů energie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…