Litoměřice: Starosta s Podřipským žesťovým kvintetem potěšil seniory

27.12.2020 6:32

Dómský pahorek rozezněly vánoční písně a koledy v podání Podřipského žesťového kvintetu. Šlo o dárek, který v době předvánoční nadělil starosta Ladislav Chlupáč obyvatelům a zaměstnancům Domova pro seniory na Dómském pahorku a klientům a zaměstnancům sousedního Hospice sv. Štěpána.

Litoměřice: Starosta s Podřipským žesťovým kvintetem potěšil seniory
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„V jedné pohádce král zakázal lidem zpívat. Ale jak už to v pohádkách bývá, šťastně to skončilo. Věřím, že i náš současný smutný příběh bude mít šťastný konec a příští Vánoce již prožijeme tak, jak je máme rádi,“ vzkázal starosta lidem, z nichž někteří shlíželi z oken svých pokojů, balkonků, jiní stáli na terase nebo vyšli ven.

Každý rok navštěvovala obě zařízení děti základních škol a ZUŠ. Letos nesměly. „Vánoční koledy a písně tak letos zněly poprvé. Bylo to od pana starosty velmi milé, protože takovýto dárek potěší a u srdce zahřeje,“ shodly se ředitelky obou zařízení Kateřina Wankovská a Monika Marková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…