Litoměřice: Výtěžek z letošní kapustnice byl trojnásobný

30.11.2017 6:33

Patnáct tisíc korun je výtěžek dobročinné akce, při které vařil pan Jozef Pásztor pravou maďarskou kapustnici a tu poté za dobrovolný příspěvek nabízel v Krušovické pivnici v Litoměřicích.

Litoměřice: Výtěžek z letošní kapustnice byl trojnásobný
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Polévky jsme navařili asi 60 litrů a snědla se úplně všechna. Ani na mě nezbyla,“ bilancoval s úsměvem na tváři Jozef Pásztor úspěšný počin a zdůraznil, že tuto částku věnuje v nejbližších dnech dětskému oddělení litoměřické nemocnice.

Akce s vařením polévky pro dětské oddělení, při které v letošním roce hrála i country kapela a Krušovická pivnice doslova praskala ve švech, se konala již podruhé. V loňském roce bylo tímto způsobem vybráno pět tisíc korun.

„Rád bych v podpoře litoměřické nemocnice pokračoval i nadále. Proto si už nyní zapište termín 24. listopadu 2018, kdy vás u talíře mojí kapustnice opět rád přivítám,“ neskrýval radost z výsledku a ze stále rostoucího zájmu o akci pan Jozef.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …