Litomyšl: Nábřeží Loučné v nominacích na cenu za architekturu

21.10.2018 16:54

Letošní 3. ročník renomované soutěže Česká cena za architekturu přivedl do Litomyšle mezinárodní odbornou porotu, která sleduje nejzajímavější české architektonické počiny za uplynulý rok. Do užšího výběru soutěže bylo nominováno 33 projektů, mezi nimiž je i obnovené nábřeží řeky Loučné.

Litomyšl: Nábřeží Loučné v nominacích na cenu za architekturu
Foto: Archiv
Popisek: Litomyšl

Z nominovaných projektů vzejdou v listopadu finalisté a držitel prestižního ocenění. Vyhlašovatelem soutěže je Česká komora architektů.

Nábřeží Loučné (více ZDE) zaujalo také autory dlouho připravované knihy Landscape Architecture Europe, věnované současné evropské krajinářské architektuře v teorii i praxi. Publikace představující nejzajímavější evropské projekty vychází v září 2018 u příležitosti Mezinárodního bienále krajinářské architektury v Barceloně. Jejím cílem je povzbudit debatu o aktuálních trendech a přístupech v architektuře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…