Litvínov: Vyjadřujeme solidaritu Francii

17.11.2015 16:57

Solidaritu s Pařížany a lidem celé Francie na padesát lidí z Litvínova v čele s vedením města a Partnerského spolku Litvínov vyjádřilo 15. listopadu ve 20 hodin symbolickým zapálením svíček v pietním areálu obětí 2. světové války v Litvínově u pamětní desky Josepha Santerre, francouzského válečného zajatce, který ztratil svůj život v zajateckém pracovním táboře v Záluží u Litvínova.

Litvínov: Vyjadřujeme solidaritu Francii
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

„Obyvatelé města Litvínova, stejně tak jako občané celé naší vlasti, vnímají teroristické útoky v Paříži dne 13. listopadu 2015 jako odporné zločiny proti lidskosti a univerzálním hodnotám demokratické společnosti. Je nám líto vyhaslých životů nevinných obětí a soucítíme s jejich rodinami, přáteli a blízkými“, říká k neomluvitelnému činu starostka Litvínova Kamila Bláhová.

Zároveň vedení města Litvínova zaslalo vyjádření solidarity Velvyslanectví Francouzské republiky v Praze i starostovi francouzského partnerského města Brie-Comte-Robert.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.