Louny: Rada města jmenovala ředitelku Lounské správy plaveckých areálů

11.03.2020 9:15

V pondělí 9. března jmenovala Rada města ředitelkou Lounské správy plaveckých areálů (LSPA) paní Andreu Kuďouskovou, která se funkce ujme 1. dubna 2020.

Louny: Rada města jmenovala ředitelku Lounské správy plaveckých areálů
Foto: archív autora
Popisek: Louny

 “Rada města měla celkem jednoduchou úlohu, když 8 z 9 členů výběrové komise označilo paní Kuďouskovou jako vítězku výběrového řízení,” uvedl místostarosta města Vladimír Antonín Hons. Vedení města přeje paní ředitelce mnoho úspěchů v její nové roli.

Lounská sportoviště spadají od ledna nově pod dvě organizace. O sportovní halu, zimní stadion a letní cvičiště se stará Lounská správa sportovních areálů (ředitel Radek Příhoda). Městské koupaliště, sauna a dokončovaná městská plavecká hala spadají pod Lounskou správu plaveckých areálů.

Dokončení stavby plavecké haly se předpokládá v průběhu měsíce června s tím, že v době letních prázdnin by měl probíhat zkušební provoz a s kolaudací město počítá nejpozději v září 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…