Luhačovice: Koronavirus zřejmě Tříkrálovou sbírku nezastaví

25.12.2020 21:33

V ohrožení je letos i tradiční Tříkrálová sbírka. V Luhačovicích jsou ale přesvědčeni, že vhodnou formu sbírky zvládnou připravit a že se nakonec uskuteční, serveru Luhacovice.cz to za luhačovickou Charitu řekla Anna Martincová.

Luhačovice: Koronavirus zřejmě Tříkrálovou sbírku nezastaví
Foto: wikipedia
Popisek: Luhačovice

Vše podle Martincové bude záležet na vývoji epidemiologické situace. „Když se situace bude vyvíjet dobře, tak by se Tříkrálová sbírka v územní působnosti Charity Luhačovice mohla uskutečnit v sobotu 9. ledna 2021. A to vše s ohledem na veškerá epidemiologická opatření. Je tu však také možnost, že se koledování uskuteční i virtuálně. O vývoji situace chceme aktuálně informovat,“ konstatovala Martincová.

Kdo má zájem se koledování zúčastnit, může se přihlásit u koordinátora dobrovolníků a Tříkrálové sbírky Karla Adámka. Kontaktovat jej lze ve všední dny na čísle 737 012 235 nebo 577 132 355, případně e-mailem zaslaným na adresu dobrovolnici@luhacovice.charita.cz.

„V současné době se snažíme všechny naše služby zachovat bez omezení. Doufám, že se nám koledu podaří nějakým způsobem připravit a budeme moci k vašim domovům přinést tříkrálové požehnání,“ dodala Martincová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…