Luhačovice: Na Bílou sobotu se chystá Velikonoční jarmark s folklorem

29.03.2024 11:17 | Tisková zpráva

Chcete načerpat tu pravou velikonoční atmosféru a užít si slunného jarního počasí? Přijďte na Bílou sobotu 30. března do Luhačovic, kde se bude konat Velikonoční jarmark s folklorem! Prodej ve stáncích s velikonočně laděným sortimentem a občerstvením začíná v 9 hodin. Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program.

Luhačovice: Na Bílou sobotu se chystá Velikonoční jarmark s folklorem
Foto: wikipedia
Popisek: Luhačovice

Velikonoční jarmark odstartuje v prostranství před poštou a Kulturním a kongresovým centrem Elektra v sobotu v 9 hodin. O hodinu později pak vnitřní prostory Elektry zaplní lidoví řemeslníci, kteří budou do 16:30 hodin zájemcům předvádět své umění.

V 10 hodin pak na návštěvníky akce čeká před Elektrou hudební pásmo Vítání jara, na kterém zatančí a zazpívají dětské skupiny a muziky Folklorního souboru Malé Zálesí.

Jejich starší kolegové ze Záleské Chasy a Záleské cimbálové muziky pak vystoupí ve 14:30 hodin s kulturním programem nazvaným Velikonoce na Zálesí. O hodinu později pak folklorní program uzavře vystoupení Ženského pěveckého sboru za doprovodu Záleské cimbálové muziky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…