Mělník: Cena města

28.08.2023 7:29 | Tisková zpráva

Pokud si myslíte, že máte ve svém okolí osobnost, která by si zasloužila být oceněna Cenou města Mělníka, máte jedinečnou příležitost.

Mělník: Cena města
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Radnice v Mělníku

Vedení města se u příležitosti letošního Dne města rozhodlo ocenit osobnosti z oboru vzdělávání, které svým talentem a svými schopnostmi, prací nebo statečností prospěly svému městu. Do 31. srpna může jakýkoli občan Mělníka splňující podmínky voliče dle volebního zákona podat svůj návrh na vhodného kandidáta, a to předáním písemného návrhu osobně na podatelně městského úřadu, poštou či elektronicky e-mailem na z.syrova@melnik.cz. V návrhu je nutné uvést identifikační údaje navržené osobnosti, podrobné zdůvodnění návrhu a kontaktní údaje navrhovatele. O udělení ceny města rozhodne následně Zastupitelstvo města Mělníka. Navržené osobnosti si ocenění převezmou na slavnostním večeru dne 25. listopadu 2023 v Masarykově kulturním domě.

Seznam doposud oceněných osobností naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

16:31 Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

Město Litoměřice se dlouhodobě snaží udržovat rozsáhlou síť poskytovatelů veřejných, sociálních a do…