Mělník: Záměr revitalizace sídliště Pivovar

25.06.2018 17:37

Začátkem června proběhlo jednání 1. místostarosty Mgr. M. Schweigstilla a architekta města M. Řeháka se zástupci některých bytových družstev na sídlišti Pivovar ohledně připravovaného projektu pro získání dotace z Ministerstva pro místní rozvoj ČR na revitalizaci tohoto sídliště.

Mělník: Záměr revitalizace sídliště Pivovar
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Mělník, kde je soutok Vltavy s Labem

Jde o společnou iniciativu města Mělníka a občanů, kteří nabídli spolupráci a případně spoluúčast, což město velmi vítá a podporuje.

V rámci dotace, která může činit až 6 milionů korun, je možné revitalizovat povrchy chodníků a silnic, upravit parkovací místa, zeleň, pořídit nový mobiliář, jako jsou odpadkové koše či lavičky. Vzhledem k předpokládané finanční náročnosti je celá akce rozdělena na etapy. Výše uvedená schůzka se týkala družstev dotčených první etapou, těm byly též zaslány podklady k projektu, ke kterému se do 4. července mohou vyjádřit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…