Město Benešov otevřelo největší workoutové hřiště na světě

20.09.2018 8:36

Ve středočeském Benešově vzniklo hřiště, které nemá obdoby. Je totiž největší na světě. Sportoviště bylo slavnostně otevřeno hejtmankou Středočeského kraje Jaroslavou Pokornou Jermanovou a starostou města Benešov Petrem Hostkem. Hřiště, které vybudovala společnost RVL13, vzniklo díky městu Benešov.

Město Benešov otevřelo největší workoutové hřiště na světě
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Workoutové hřiště značky RVL13 se rozkládá na sedmi stech metrech čtverečních a je tak největší na světě. Sportoviště, na kterém se cvičí vahou vlastního těla, má navíc i parkurovou část. Na jeho návrhu se podíleli nejlepší čeští workoutoví atleti. Hřiště díky tomu přináší širokou nabídku nejmodernějších kvalitních cvičebních prvků pro venkovní cvičení. Dopadovou plochu tvoří atraktivní modrý tartan.

„Velmi mne těší, že se v právě v Benešově otevřelo sportovní zařízení, které je největšího svého druhu na světě. Kromě toho, že je hřiště velké, tak je i velmi moderní, a také bezpečné,“ vysvětluje starosta Benešova Petr Hostek a doplňuje: „A proč jsme se rozhodli vybudovat tak velké sportoviště? Protože od sportovců víme, jak je mezi nimi workout populární a chtěli jsme jim tak vyjít vstříc, aby se při cvičení nemuseli omezovat. Věřím, že hřiště bude stále plné atletů!“

Nové hřiště je v průměru pětkrát větší než běžná sportoviště tohoto typu. Sportoviště je odolné vůči vandalům, kteří by ho chtěli poškodit a i případné posprejování lze jednoduše odstranit. Hřiště bylo rovněž testováno, je certifikované a splňuje tak nejvyšší bezpečnostní a kvalitativní požadavky.

Česká značka RVL13 je největším evropským výrobcem streetworkoutových parků. Vyrábí certifikovaná hřiště venkovní, vnitřní, a také sportoviště, která vycházejí vstříc starším občanům a hendikepovaným. Všechna hřiště RVL13 jsou bedlivě testována, certifikována a splňují nejvyšší bezpečnostní a kvalitativní požadavky. RVL13 tak přináší řešení na míru, vstřícné ceny a bezkonkurenční životnost. Více najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…