Město Pelhřimov zabezpečilo roušky pro pelhřimovské seniory

01.04.2020 7:37

Vzhledem k vážné situaci týkající se šíření onemocnění COVID-19 na území ČR, vláda minulý týden přislíbila roušky pro obce s rozšířenou působností, ale bohužel slibu nedostála. Město Pelhřimov proto z vlastní iniciativy nakoupilo roušky pro rizikovou skupinu obyvatel, kterou jsou senioři starší 65 let.

Město Pelhřimov zabezpečilo roušky pro pelhřimovské seniory
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Roušky (2 kusy) určené pro pelhřimovské seniory budou v obálkách distribuovány do schránek od úterý 31. března 2020 prostřednictvím dobrovolníků z Fokus Vysočina, Hodiny H a pelhřimovských dobrovolných hasičů. Distribuce proběhne i v místních částech města Pelhřimov.

"Cílem tohoto počinu je, aby starší občané města byli zabezpečeni ochrannými pomůckami, jelikož vážnost situace si to vysloveně žádá. Prosím proto seniory o opatrnost zvláště na místech, kde je zvýšená koncentrace lidí," sdělil starosta města Pelhřimov Ladislav Med.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…