Město Ústí nad Labem se prezentovalo na veletrhu cestovního ruchu

21.03.2022 10:34 | Tisková zpráva

Od pátku 18. 3. do neděle 20. 3. probíhal v areálu PVA Expo Praha jubilejní 30. ročník nejnavštěvovanějšího veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2022.

Město Ústí nad Labem se prezentovalo na veletrhu cestovního ruchu
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Město Ústí nad Labem u této tradiční veletržní události samozřejmě nechybělo. Ve společné expozici Asociace turistický informačních center představilo společně s městy Mělník, Louny, Kralupy nad Vltavou či Ostrov nad Ohří svou nabídku volnočasových i sportovních aktivit. Materiály města a pracovníci infostřediska byli současně v expozici Ústecký kraj - Brána do Čech.  

Charakteristickým rysem pro pražský Holiday World je vysoká návštěvnost a velký zájem jak odborné, tak laické veřejnosti. Své otázky směřovali příchozí především na významné pamětihodnosti, jako je výletní zámeček Větruše s volnočasovým areálem či hrad Střekov. V popředí zájmu byly i přírodní zajímavosti, hlavně jezero Milada. Návštěvníky zajímala také možnost ubytování a stravování ve městě a velké množství dotazů směřovalo i k Labské stezce.

Nestihli jste veletrh, ale potřebujete turistické informace? Navštivte Informační středisko města Ústí nad Labem nebo napište či zavolejte, vaše dotazy rádi zodpovíme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Za odpad dosud zaplatilo 35 procent Přerovanů. Ostatní mají čas do konce června

16:31 Přerov: Za odpad dosud zaplatilo 35 procent Přerovanů. Ostatní mají čas do konce června

Posledních sedm týdnů mají Přerované na to, aby zaplatili poplatek za odpad, který pro letošní rok č…