Město a FC Viktoria Plzeň budou pokračovat v úspěšné spolupráci

08.02.2019 14:18

Ve středu 6. února se v plzeňské Secesi sešly Rada města Plzně s vedením klubu FC Viktoria Plzeň. Cílem setkání byla diskuze o rozvoji další úspěšné spolupráce mezi městem a fotbalovým klubem, o prestižní Lize mistrů, ale především o rozvoji mládežnického sportu a propojení fotbalového klubu se školami a dalšími subjekty.

Město a FC Viktoria Plzeň budou pokračovat v úspěšné spolupráci
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Úspěchy FC Viktoria Plzeň přinášejí nám Plzeňanům obrovskou radost, a především hrají klíčovou roli při prezentaci našeho města ve světě. V následujících letech se chceme zaměřit na komplexní prezentaci města a úspěchy Viktorie nám jistě k dané prezentaci pomohou. I v následujícím období budeme podporovat sport v Plzni a náš fotbalový klub samozřejmě nevyjímaje,“ řekl primátor města Plzně Martin Baxa.

„Velmi si vážíme spolupráce a vřelých vztahů, které klub FC Viktoria s městem Plzeň má. Úspěchy a rozvoj klubu jsou současně i úspěchy města, které k nim svou podporou a spoluprací přispívá. V mnoha případech na různých úrovních se setkávám s dotazy na klíč k tak funkčnímu propojení mezi klubem a městem a jsem svědkem toho, kdy je realizace sportovních i společenských akcí za přispění všech složek a subjektů v Plzni dávána za příklad. To vše mě velmi těší a věřím, že jsme schopni na tyto úspěchy v budoucnu společně navázat,“ uvedl po setkání prezident FC Viktoria Plzeň Tomáš Paclík.

Obě strany diskutovaly nad aktuálními tématy spojujícími fotbal a město i budoucími plány k prohloubení spolupráce a vytvoření podmínek pro rozvoj fotbalu a jeho přínos k budování dobrého jména města Plzně.

Nejbližší zápas v rámci blížícího se utkání Evropské ligy s Dinamem Záhřeb se uskuteční ve čtvrtek 14. února od 21 hodin, které bude pro Viktorii Plzeň pokračováním mimořádně úspěšné pohárové sezony.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…