Město našlo nového vydavatele, Brněnský metropolitan začne vydávat od dubna

12.03.2018 10:02

Rada města Brna na své schůzi dne 20. února 2018 schválila výběr dodavatele u veřejné zakázky na vydávání Brněnského metropolitanu. Od dubna tak měsíčník bude vydávat a distribuovat firma Pocketmedia. Březnové číslo vyšlo elektronicky.

Město našlo nového vydavatele, Brněnský metropolitan začne vydávat od dubna
Foto: Brno-stred.cz
Popisek: Nová radnice v Brně

Město Brno vypsalo na konci ledna výběrové řízení u veřejné zakázky malého rozsahu na vydávání Brněnského metropolitanu a oslovila pět firem, které mají zkušenosti s vydavatelskou činností. Z došlých nabídek doporučila komise radě města nového vydavatele. Na základě doporučení se jím stala brněnská firma Pocketmedia. Ta mimo jiné vydávání i časopis KAM Turistického informačního centra města Brna.

Město si od nové spolupráce slibuje například i kvalitnější distribuci, na kterou si často obyvatelé Brna stěžovali.

Důvodem k ukončení smlouvy s předchozím vydavatelem, který Brněnský metropolitan vydával od roku 2009, byly pochybnosti města ohledně dodržování závazků vyplývajících z této smlouvy.

Pod novým vydavatelem vyjde Brněnský metropolitan poprvé v dubnu. Březnové „překlenovací“ číslo je ode dneška k dispozici elektronicky, a to na adrese www.brno.cz/metropolitan. Město o novém vydání informuje skrz všechny své kanály a budeme rádi, pokud nám pomůžete tuto informaci dostat i mezi vaše čtenáře a fanoušky. Zájemci, kteří si budou chtít nechat elektronické číslo zaslat, mohou vyplnit svou e-mailovou adresu ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…