Město zaštítí Znojmo Gym Cup

21.03.2019 10:32

Město Znojmo poskytne záštitu nad sportovní akcí Znojmo Gym Cup aneb Znojemská kladinka, kterou pořádá Klub sportovní gymnastiky Znojmo už po dvaadvacáté. Letos se uskuteční v sobotu 20. dubna ve sportovní hale F. J. Curie.

Město zaštítí Znojmo Gym Cup
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Znojemští gymnastický klub, který akci pořádá, sdružuje přes 150 aktivně sportujících dětí a mládeže, což je v dnešní době, kdy spoustu času dětí tráví u počítače a mobilů, skvělé číslo. Rádi proto podpoříme akci, která nejen propaguje naše město, ale naši mládež vede k pohybu a aktivnímu trávení volného času,“ říká starosta Jan Grois.

Mezinárodní závod Znojmo Gym Cup aneb Znojemská kladinka je vyhledávanou akcí ve sportovní gymnastice dívek a chlapců, o čemž svědčí i narůstající zájem nových závodníků a jejich trenérů i opětovná účast tradičních klubů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…