Městská část Praha 5 předala dar dětem z Dětského domova na Zbraslavi

23.12.2018 9:34

Městská část Praha 5 v rámci svého rozpočtu tradičně přispěla na dar pro děti z Dětského domova Charlotty Masarykové na pražské Zbraslavi.

Městská část Praha 5 předala dar dětem z Dětského domova na Zbraslavi
Foto: Praha 5
Popisek: Ježíšek dotazil do Dětského domova na Zbraslavi

Pracovnice sociálního odboru městské části Praha 5 předem zjistily, co dětský domov potřebuje pro své svěřence, a zajistily nákup a dovoz vybraných věcí, pracích prostředků, saponátů, past na zuby, kartáčků, šamponů, tělových mlék, dětských příborů, hrníčků a ponožek. Předání daru se zhostil ve čtvrtek 20. prosince 2018 radní Městské části Praha 5 pro sociální oblast JUDr. Petr Lachnit. Dar pro děti z tohoto dětského domova si převzala pověřená ředitelka Dětského domova paní Mgr. Hana Hrabětová.

„Jednou z příjemných starostí radního pro sociální oblast je obdarování potřebných, dětí a seniorů, a to zejména před Vánoci," řekl Petr Lachnit, který kromě dětského domova Charlotty Masarykové navštívil i sociální zařízení, provozovaná Centrem sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5, a to Dům s pečovatelskou službou v Zubatého ulici 10 a Dům sociálních služeb na Neklance 15.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…