Místecké náměstí už zdobí Vánoční strom

27.11.2017 7:37

Místecké náměstí už od pátečního dopoledne zdobí Vánoční strom, který zaměstnanci městských technických služeb TS a.s. ukotvili na obvyklém místě poté, co jej přivezli z obce Krásná. Podobný přívlastek si jistě zaslouží i tento smrk ztepilý, jehož instalaci přihlížel dav, jak bývá v posledních letech obvyklé – s mobilním telefonem v ruce.

Místecké náměstí už zdobí Vánoční strom
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Do světa se tak rozletěly obrázky svědčící o tom, že se nezadržitelně blíží doba adventu, ve Frýdku-Místku prošpikovaná kulturními akcemi v rámci vánočních trhů, i samotná jeho stěžejní akce s rozsvícením stromečku, která přijde právě za týden v pátek 1. prosince. To už bude krásný smrk z Krásné přizdoben vánočními ozdobami a po setmění se rozzáří v celé své kráse.

Ani frýdecká část města bez Vánočního stromu nezůstane. Pro další smrk, tentokrát stříbrný, vyrazily technické služby do Staříče a ozdobí jím Zámecké náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…