Mladá Boleslav: 47. ročník Rally Bohemia má být opět v červenci

16.05.2020 9:49

Navzdory nepříznivé situaci, způsobené pandemií nemoci COVID-19, přípravy 47. ročníku Rally Bohemia naplno pokračují. Rally se má konat ve dnech 10. až 12. července 2020. Akce se uskuteční, pokud její konání bude v souladu s rozhodnutím státních orgánů.

Mladá Boleslav: 47. ročník Rally Bohemia má být opět v červenci
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Konečné rozhodnutí padne měsíc před začátkem soutěže. V tuto chvíli je však organizátor velmi optimistický. Zástupci Autoklubu ČR schválili Zvláštní ustanovení 47. ročníku Rally Bohemia, v němž najdete všechny potřebné informace.

V roce 2020 bude posádky čekat obdobná trasa jako v loňském roce. Závodní víkend začne v pátek (10. 7.) celodenním exhibičním programem na autodromu v Sosnové, kde budou k vidění soutěžní vozy různých historických etap.

V sobotu (11. 7.) se bude konat slavnostní start a zároveň první rychlostní zkouška „Staroměstská“ v centru Mladé Boleslavi. Dále bude závodníky, jako v roce 2019, čekat velké množství kratších RZ v okolí Liberecka včetně dnes již legendární RZ Milíře, kde drtivá většina předních jezdců při snaze zkrátit si jednu ze zatáček utrpěla defekt.

Nedělní program (12. 7.) nabídne tři rychlostní zkoušky ve dvou průjezdech a závěrečnou RZ tradičně ve starém městě v Mladé Boleslavi. V harmonogramu i letos zůstala královská RZ Mogul Radostín, která se svými téměř 22 km je také nejdelší rychlostní zkouškou Rally Bohemia 2020. Servisní areál se opět bude nacházet na letišti v Hoškovicích.

Pro 47. ročník se spolupořadatelem akce stalo statutární město Mladá Boleslav.

Zvláštní ustanovení 47. ročníku Rally Bohemia najdete na webu ZDE v sekci „dokumenty“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…