Mladá Boleslav: Bondy Centrum otevírá po rekonstrukci nadzemní parkoviště

14.06.2022 13:07 | Tisková zpráva

Na nově upravené a zrekonstruované venkovní parkoviště se od 13. června mohou těšit návštěvníci obchodního Bondy centra.

Mladá Boleslav: Bondy Centrum otevírá po rekonstrukci nadzemní parkoviště
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Jde například o kompletně opravenou hydroizolaci nosné konstrukce, nové spojovací můstky s obchodním centrem či pojezdový povrch včetně hydrofobizačního nátěru. Díky těmto rozsáhlým úpravám nyní na zákazníky čeká 186 parkovacích míst, z toho šest stání pro invalidy. Pro elektromobily jsou určena dvě místa s nabíječkou.

Rozsáhlá rekonstrukce venkovního nadzemního parkoviště probíhala od července 2021. Komplikace způsobilo mnoho faktorů, především speciální technologické postupy opravy a realizace opravy za plného provozu autobusového nádraží nacházejícího se pod parkovištěm. Rekonstrukce zahrnovala stržení stávající pojezdové vrstvy parkoviště, výměnu všech světlíků, pískování ocelových konstrukcí – světlíků, schodiště a nájezdových ramp. Svislé konstrukce byly opatřeny ochranným nátěrem. Nové je také vodorovné značení či veřejné osvětlení, které bylo vyměněné za úsporné LED osvětlení. Instalovány byly automatické závory u vjezdu na rampy a pro větší bezpečnost byl nainstalován nový kamerový systém.

Parkování bude nadále fungovat ve stejném režimu, na který byli návštěvníci zvyklí: tedy první dvě hodiny zdarma, každá další hodina za 30 Kč. Návštěvníci kina a kasina si mohou parkování prodloužit na čtyři hodiny zdarma.

Práce na parkovišti nicméně stále pokračují, i když za provozu. Cestující autobusovou dopravou se tak musí stále řídit změnami v jízdních řádech, protože část zastávek je ještě sále přesunuta jinam, více naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…