Mladá Boleslav: Čas na úplnou uzavírku mostu u Měšťáků se blíží

24.06.2019 12:26

Přípravné práce, jednání a koordinační plány kolem chystané opravy mostu u Mešťáků se dostávají do finální fáze. Na mostě je už kvůli špatnému stavu omezena tonáž projíždějících vozidel do 8 tun a omezen průchod pěších.

Mladá Boleslav: Čas na úplnou uzavírku mostu u Měšťáků se blíží
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Pokud se podaří vše zkoordinovat a připravit, měla by být tato velmi frekventovaná křižovatka od 1. července úplně uzavřena po celé léto. Teprve po zahájení oprav bude možné zjistit přesný stav mostní konstrukce a z toho vyplývající dobu a nákladnost oprav. Informoval o tom náměstek primátora Jiří Bouška.

Zajištění inženýrských sítí a spodní stavby by měly začít v co nejkratší době. Uzavírá se ul. Majora Frymla, od v úseku mezi Havlíčkovou a Nerudovou ulicí. Dojde také v nejbližší době k plné uzávěře pro chodce po obou stranách mostu. Celková uzávěra je plánována od 1. července do 31.srpna 2019. Od září po dobu dvou měsíců se chystají omezení v jednom směru.

Zajištění opravy přemostění a s tím související dopravní opatření pro automobilovou dopravu, pěší i železniční dopravu je velmi náročné na koordinaci a vyhovění všem požadavkům. V každém případě už nelze opravy odkládat do dalšího roku a je nutné je provést co nejdříve.

Příslušná rozhodnutí o konkrétních dopravních omezeních budou vydána v dalších dnech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…