Mladá Boleslav: Celozávodní dovolená v automobilce omezí na dva týdny řadu spojů

03.08.2014 18:40

Celozávodní dovolená v automobilce Škoda Auto, a. s. je letos v termínu od pondělí 4. do 15. srpna.

Mladá Boleslav: Celozávodní dovolená v automobilce omezí na dva týdny řadu spojů
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Během těchto dvou týdnů bude omezena řada hlavně večerních spojů, redukována bude také doprava do průmyslových lokalit v Zalužanech nebo u Řepova. Spoje, které nejsou v provozu, nebo naopak výjimečně jsou, mají v záhlaví negativní značky [33], [63], [73]. Věnujte proto pozornost jednotlivým negativním značkám, které provoz spojů upravují.

Zcela mimo provoz budou například linky 260003 Mladá Boleslav – Horky nad Jizerou – Kadlín, 260008 Mladá Boleslav – Luštěnice – Brodce, 260030 Mladá Boleslav – Bezno – Katusice, 260040 Mladá Boleslav – Dobrovice – Kosořice, 260110 Mladá Boleslav – Prodašice – Rožďalovice, 260140 Mladá Boleslav – Bnřezno – Lhotky, 260230 Mnichovo Hradiště – Mladá Boleslav, 260240 Mnichovo Hradiště – Mladá Boleslav ŠPC, 260550 Kropáčova Vrutice – Mečeříž – Praha, 260970 Mladá Boleslav – Mečeříž – Benátky nad Jizerou. Na mimoňské lince 260005 pojede pouze spoj na a po ranní směně v Mladé Boleslavi, na řadě dalších jsou omezeny jednotlivé spoje.

Uzavírka železničního přejezdu u hlavního nádraží v Mladé Boleslavi naruší provoz linky do Katusic a Bezdědic

Kvůli uzavírce železničního přejezdu mezi hlavním nádražím v Mladé Boleslavi a příměstskou částí Čejetice, bude v pátek 8. srpna 2014 mezi 7. a 17. hodin změněn provoz na lince 260570 Mladá Boleslav – Katusice – Bezdědice. Spoje, které jsou v provozu v uvedenou dobu uzavírky, vyjedou z výchozí zastávky Mladá Boleslav, aut. st., zastaví ve stanici Jaselská, VZP a dále pojedou přes Čejetice do zastávky Čejetice, odb. Vynechají zastávky Česana, Akuma a Čejetičky, mlékárna, které nelze obsloužit. V opačném směru od Katusic pojedou ve stejné trase, zastaví ale ve stanici Česana, vynechají stanice Čejetičky, mlékárna a Akuma. Náhradní stanicí je tak ve směru na Bezdědice Jaselská, VZP a Čejetice, odb., v opačném směru do Mladé Boleslavi pak stanice Česana nebo Čejetičky, odb., resp. Viničná a u Sportu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…