Mladá Boleslav: Další dětský koutek vznikl v Michalovicích

28.08.2011 21:19

Vzhledem k nedostatku míst v mateřských školách přibývají v Mladé Boleslavi i další nové soukromé aktivity, které mohou pomoci maminkám s malými dětmi.

Mladá Boleslav: Další dětský koutek vznikl v Michalovicích
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Vznikl také Dětský koutek v Michalovicích, který nabízí hlídání dětí bez ohledu na věk a denní dobu. Je zde možné hlídání dětí po celý den nebo na krátkou dobu podle přání rodičů. V koutku je herna, spací místnost, hygienické zázemí a velká zahrada a hra a péče o děti probíhá pod vedením diplomovaných dětských sester.

Další podrobnosti je možné získat na webu www.hlidanimb.cz. Například nový dětský klub Bublinka s kapacitou až 15 dětí vzniká při 6. základní škole. Bublinka bude od 1. září nabízet službu krátkodobého hlídání dětí ve věku 2 až 4 roky. V srpnu byl zahájen také provoz soukromého Dětského koutku Nika v ulici 17. listopadu 1189 v panelovém domě ve třetím poschodí. Koutek je pro děti od 3 do 15 let. Provozní doba je od pondělí do pátku v době od 7:00 do 16:00. Souběžně ovšem pokračuje snaha města zvýšit kapacity v mateřských školách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…