Mladá Boleslav: Doprava dětí do školy bude u 9. ZŠ bezpečnější

13.03.2023 8:37 | Tisková zpráva

V ulici 17. listopadu na prostranství před 9. základní školou byla zahájena výstavba parkoviště, které bude v režimu K+R sloužit k bezpečné dopravě žáků do školy a ze školy.

Mladá Boleslav: Doprava dětí do školy bude u 9. ZŠ bezpečnější
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Celkem šest parkovacích míst vznikne kombinací stavebních úprav a vyčlenění parkovacích míst K+R ze stávajícího parkoviště. Parkovací místa budou v režimu K+R fungovat pouze ve dnech školního vyučování v časech 7:00 – 8:00 hodin a 11:30 – 14:00 hodin. V ostatním čase budou k dispozici k volnému parkování.

Navržená dopravní opatření jsou výsledkem projektu Pomozme dětem na vlastní nohy!. Podobná místa pro bezpečnou dopravu žáků budou zřízena u všech mladoboleslavských základních škol a to buď stavebními úpravami, nebo úpravou stávajícího dopravního značení. U několika škol bude také zaveden ranní režim školní ulice, do které nebude možné v intervalu 30 minut před začátkem vyučování vjíždět autem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…