Mladá Boleslav: Dopravní hřiště bude v novém

25.08.2012 17:30

Rada města schválila rekonstrukci dopravního hřiště u 8. základní školy. O opravách tohoto areálu se mluví již několik let, ale vhodné prostředky na to město v rozpočtu našlo až nyní.

Mladá Boleslav: Dopravní hřiště bude v novém
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

„S rekonstrukcí se začne 4. září a hotovo by mělo být do poloviny září, aby již mohlo plně fungovat,“ řekl dnes na tiskové konferenci náměstek primátora Dan Marek. Kromě úplně nového povrchu zde přibude nové dopravní značení, nové oplocení, zázemí a čtyři nové solární semafory. Mezi křižovatkami také bude umělý trávník.

Hřiště slouží pro všechny mladoboleslavské základní školy i školy z okolí a pro veřejnost. Celkem bude oprava stát 1,050 milionu korun bez DPH. Podle primátora města Raduana Nwelatiho byl v minulosti odhad na tuto opravu o dva miliony korun vyšší. „Ceny stavebních prací jsou ale nyní levější, takže jsme ušetřili,“ doplnil Nwelati.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…