Mladá Boleslav: Jednání s představiteli obchodních center o bezpečnosti

14.09.2020 9:15

Mladoboleslavská radnice zahájila dialog s představiteli vybraných místních obchodních center a hypermarketů. Na magistrátu se s vedoucími Kauflandu, Bondy a Olympia centra sešel náměstek primátora Robin Povšík.

Mladá Boleslav: Jednání s představiteli obchodních center o bezpečnosti
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

S ním byli přítomni i ředitelé městské i státní policie a vedoucí odboru bezpečnosti. "Obchodní centra jsou místem, kde dochází k častým bezpečnostním incidentům a koncentraci osob vykonávajících přestupkovou činnost. Už v minulosti se podařilo přijmout účinná opatření v Bondy centru, které je nyní bezpečné. Minimální problémy má Olympia, intenzivně se ale musí řešit Kaufland," uvedl náměstek Povšík.

Podle něj získal zdejší Kaufland před nedávnem nové vedení, které zcela změnilo přístup k tématu bezpečnosti a chce s městem hledat společná řešení. "V příštím týdnu se na místo vydám osobně a budeme v našem dialogu pokračovat," doplnil Robin Povšík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…