Mladá Boleslav: Město pořádá Den zdraví a sociálních služeb

20.06.2022 14:51 | Tisková zpráva

Ve středu 22. června se na prostranství před Bondy centrem od 10:00 do 16:00 hodin uskuteční v pořadí již druhý Den zdraví a sociálních služeb. Ten první se konal v roce 2019 a setkal se s kladným ohlasem veřejnosti.

Mladá Boleslav: Město pořádá Den zdraví a sociálních služeb
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Den zdraví a sociálních služeb město pořádá ve spolupráci se Zaměstnaneckou pojišťovnou Škoda a zaměřuje se přímo na město Mladá Boleslav.

Program Dne zdraví a sociálních služeb bude probíhat od 10 do 16 hodin a každý, kdo jej navštíví, se bude moci seznámit s veškerými dostupnými sociálními službami, které v Mladé Boleslavi fungují. Své služby bude prezentovat nejen Pečovatelská služba města Mladá Boleslav, ale i ostatní poskytovatelé sociálních služeb, se kterými město spolupracuje, nebo je podporuje.

K dispozici bude také nový katalog sociálních služeb, který byl pro letošní rok aktualizován. V rámci zdravotní prevence si lidé díky spolupráci s Klaudiánovou nemocnicí budou moci nechat změřit krevní tlak a zjistit krevní skupinu a změřit hladinu krevního cukru. Připravena bude také prezentace zdravotních kompenzačních pomůcek s možností jejich vyzkoušení.

Letošní Den zdraví a sociálních služeb chce kromě zdravotní prevence a pohybu také motivovat lidi k aktivnímu přístupu k životu, aby preventivně předcházeli krizovým životním situacím a pokud se do nich dostanou, aby je úspěšně zvládli. Pro aktivní účastníky jsou připraveny věcné odměny od Zaměstnanecké pojišťovny Škoda a od městské společnosti SARA MB.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…