Mladá Boleslav: Město získalo dotaci na novostavbu školky v Michalovicích

23.11.2018 13:48

Mladá Boleslav obdržela v listopadu od ministerstva pro místní rozvoj Rozhodnutí o poskytnutí dotace na novostavbu mateřské školy Michalovice. Projekt je spolufinancovaný z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), kde výše dotace dosahuje až 90 % (85 % EU + 5 % státní rozpočet).

Mladá Boleslav: Město získalo dotaci na novostavbu školky v Michalovicích
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Díky tomuto projektu vzniká nová školka v příměstské částí Michalovice. " Mateřská škola bude mít čtyři třídy, přičemž každá je navržena pro maximální počet dětí, tedy 28, celková kapacita školky je 112 dětí. Budova bude dřevěná, montovaná," popsal vznikající stavbu první náměstek primátora Jiří Bouška.

Celý objekt bude bezbariérový, což je jedna z podmínek poskytnutí dotace. Aktuálně je stavba v úplném proudu, měla by být ukončena do konce ledna. Poté bude školka zařízena vnitřním vybavením od nábytku až po spotřebiče, na přilehlou zahradu budou doplněny herní prvky. Předpokládaná hodnota dotace je 37 625 317,61 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…