Mladá Boleslav: Na radnici přišli koledníci v rámci Tříkrálové sbírky

06.01.2019 11:41

Na radnici v pátek 4. ledna dorazili koledníci v rámci Tříkrálové sbírky, která probíhá v první polovině ledna v celé republice a v našem městě ji organizuje Farní charita Mladá Boleslav.

Mladá Boleslav: Na radnici přišli koledníci v rámci Tříkrálové sbírky
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Skupinka koledníků navštívila i primátora Raduana Nwelatiho, který si rád vyslechl jejich píseň a přání, poděkoval za příjemný zážitek a poté také přispěl do kasičky koledníků. Koledníkům při jejich páteční návštěvě přispívali i další zaměstnanci magistrátu.

Tříkrálová koleda letos bude v Mladé Boleslavi probíhat i během druhého lednového týdne. V pátek 4. ledna odpoledne a v sobotu 5. ledna bude hlavní koleda probíhat v mladoboleslavských supermarketech.

Organizátoři letos hodlají výtěžek sbírky rozdělit z 65 % na nákup zdravotnického materiálu pro Charitní ošetřovatelskou a pečovatelskou službu Mladá Boleslav (CHOPS), 10 % bude směřovat mezinárodní humanitární pomoc, 15 % na projekty Diecézní charity v Litoměřicích, 5 % na projekty pomoci Charity ČR a 5 % na režijní náklady.

Výtěžek Tříkrálové sbírky v Mladé Boleslavi byl v roce 2018 celkem 112 699 Kč. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …