Mladá Boleslav: Na sídlišti začaly opravy velkých ulic a s nimi i dopravní komplikace

08.11.2017 13:04

Na severním sídlišti v Mladé Boleslavi začaly v tomto týdnu plánované rekonstrukce důležitých ulic a s nimi spojená dopravní omezení.

Mladá Boleslav: Na sídlišti začaly opravy velkých ulic a s nimi i dopravní komplikace
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Řidiči musí počítat s úplnou uzavírku křižovatky ulic Havlíčkova a J. Palacha. Zároveň se již rozjela rekonstrukce povrchu vozovky v ulici J. Palacha v úseku mezi ulicemi Havlíčkova a Na Radouči. Zde zatím úplná uzavírka není, ale omezují se místa k parkování přímo podél vozovky a je zde nutné projíždět s velkou opatrností.

Opravovaný úsek J. Palacha je již vyfrézovaný a probíhají zde další práce například při opravě šachet a potrubí pod vozovkou, které komplikují  a omezují pohyb aut. Oddělená parkoviště mimo hlavní vozovku jsou v provozu. Práce na opravě vozovky proběhnou na dvě etapy tak, aby po celou dobu stavby byl zajištěn vjezd a výjezd aut z okolních parkovišť a průjezdních komunikací. Úplná uzavírka v této ulici nastane pouze v době pokládání asfaltové vrstvy a přesný termín se bude teprve upřesňovat. Parkování přímo podél opravované vozovky je již nyní ovšem omezeno. Motoristé i pěší by v této lokalitě měli mít na paměti, že se pohybují v prostoru stavby a přizpůsobit tomu své chování.

Uzavírka křižovatky ulic Havlíčkova a J. Palacha stále překvapuje mnohé motoristy, kteří se většinou na poslední chvíli před zábranami musí otočit do protisměru. Někteří i přes jasně vymezený zákaz vjezdu v úterý přes křižovatku projížděli.

Uzavírka tohoto stěžejního dopravního bodu v sídlišti je stanovena do 19. listopadu. Po 20. listopadu by měla začít oprava vozovky v ulici Havlíčkova v úseku mezi ulicemi U Stadionu a J. Palacha.

Další podrobnosti k uzavírkám i jejich vlivu na provoz MHD najdete v titulní zprávě na webu města. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

22:09 Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

Vrbické jezero se opět po roce promění v centrum dragonboatingu, týmové vodní disciplíny, v níž měří…