Mladá Boleslav: Náměstek Marek přijal a ocenil úspěšné mladé sportovce

19.11.2018 19:32

Judista Matěj Kopecký zvítězil na přeboru České republiky, Jan Míšek uspěl dokonce za hranicemi, když na mistrovství světa v nizozemském Leidenu obsadil stříbrnou příčku v kadetské kategorie mužů ve sportovním aerobiku. Náměstek Daniel Marek oběma mladým sportovcům poděkoval za vynikající reprezentaci Mladé Boleslavi, předal jim pamětní list a drobné dárky včetně poukázky na sportovní potřeby.

Mladá Boleslav: Náměstek Marek přijal a ocenil úspěšné mladé sportovce
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Nesmírně mě těší, že máme ve městě tolik nadaných mladých sportovců, kteří se dokáží prosadit i na republikové nebo světové úrovni," řekl mimo jiné.

S oběma chlapci si také popovídal o tom, co by ve svém sportu chtěli dosáhnout a jak jde skloubit aktivní sportovní život a škola. Jan i Matěj si pochvalovali spolupráci s městem i se svými školami, které jim vycházejí vstříc. Na závěr jim náměstek Marek popřál hodně úspěchů do dalších sezón a dost síly a vůle k dosažení vysněných cílů.

Jan Míšek by se rád příští rok posunul ještě o jednu příčku a na mistrovství světa, které se bude konat v Polsku, vyhrál zlatou medaili.

Matěj Kopecký by chtěl republikový titul obhájit, a do buducna se také podívat mezi světovou konkurenci, stejně jako jeho starší bratr Adam. Mladá Boleslav by navíc mola mít tu čest a v příštím roce hostit mistrovství republiky, o to by Matějova obhajoba byla cennější.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

životní úroveň

Dobrý den, pane Juchelko. Zajímá mě jedna věc. máte nějaký plán, jak zvýšit životní úroveň občanů ČR?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…