Mladá Boleslav: Náměstek Marek přijal a ocenil úspěšné mladé sportovce

19.11.2018 19:32

Judista Matěj Kopecký zvítězil na přeboru České republiky, Jan Míšek uspěl dokonce za hranicemi, když na mistrovství světa v nizozemském Leidenu obsadil stříbrnou příčku v kadetské kategorie mužů ve sportovním aerobiku. Náměstek Daniel Marek oběma mladým sportovcům poděkoval za vynikající reprezentaci Mladé Boleslavi, předal jim pamětní list a drobné dárky včetně poukázky na sportovní potřeby.

Mladá Boleslav: Náměstek Marek přijal a ocenil úspěšné mladé sportovce
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Nesmírně mě těší, že máme ve městě tolik nadaných mladých sportovců, kteří se dokáží prosadit i na republikové nebo světové úrovni," řekl mimo jiné.

S oběma chlapci si také popovídal o tom, co by ve svém sportu chtěli dosáhnout a jak jde skloubit aktivní sportovní život a škola. Jan i Matěj si pochvalovali spolupráci s městem i se svými školami, které jim vycházejí vstříc. Na závěr jim náměstek Marek popřál hodně úspěchů do dalších sezón a dost síly a vůle k dosažení vysněných cílů.

Jan Míšek by se rád příští rok posunul ještě o jednu příčku a na mistrovství světa, které se bude konat v Polsku, vyhrál zlatou medaili.

Matěj Kopecký by chtěl republikový titul obhájit, a do buducna se také podívat mezi světovou konkurenci, stejně jako jeho starší bratr Adam. Mladá Boleslav by navíc mola mít tu čest a v příštím roce hostit mistrovství republiky, o to by Matějova obhajoba byla cennější.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …