Mladá Boleslav: Nové vozy Škoda Kodiaq zlepší mobilitu policistů

24.07.2021 20:55

Tři zbrusu nové vozy Škoda Kodiaq získali ve čtvrtek 22. července odpoledne policisté z Mladoboleslavska. Dva z nich budou sloužit na odděleních Policie České republiky přímo v Mladé Boleslavi, jeden přijde na obvod v Bělé pod Bezdězem.

Mladá Boleslav: Nové vozy Škoda Kodiaq zlepší mobilitu policistů
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Z celkové dodávky 36 nových vozů pro středočeskou policii tak jde o velmi podstatný počet nových automobilů, který skončí v mladoboleslavském regionu. To si pochvaloval náměstek primátora Mladé Boleslavi Robin Povšík, který za město dlouhodobě komunikuje s ministerstvem vnitra a v uplynulých letech se mu ve spolupráci s ministrem Janem Hamáčkem podařilo pro zdejší region získat moderní techniku pro hasiče a nyní i policisty.

"V brzké době dostanou zdejší policisté ještě jeden nový Kodiaq, v podzimním období to budou vozy Škoda Scala v policejní úpravě," uvedl náměstek primátora Povšík, který se po slavnostním předávání vydal s ministrem vnitra Janem Hamáčkem na ředitelství územního odboru Mladá Boleslav, kde s krajským policejním šéfem generálem Václavem Kučerou a plukovníkem Markem Jiroušem jednali o rozšíření služeb Policie ČR ve zdejším regionu.

"Máme plán, jak lidem držícím zbraně usnadnit komunikaci s policií. Příští týden ho představím vedení města a pokud se dohodneme, od září bude v Mladé Boleslavi fungovat nová služba," doplnil náměstek Robin Povšík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…