Mladá Boleslav: Od pondělí jsou v prodeji lístky na koncert Davida Kollera

27.08.2013 7:24

Jeden z významných muzikantů střední generace, David Koller, představí fanouškům své písně ve speciálních akustických úpravách.

Mladá Boleslav: Od pondělí jsou v prodeji lístky na koncert Davida Kollera
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Turné volně naváže na unikátní koncertní projekt z jara loňského roku, kdy Koller odehrál vyprodané koncerty s komorním tělesem Agon Orchestra. Letošní akustické koncerty nechají vyniknout křehké kráse Kollerových melodií a textů. V rámci turné vystoupí David Koller v Domě kulturyv Mladé Boleslavi v pondělí 2. prosince od 19.00 hodin. Hostem večera bude slovenská zpěvačka, textařka, skladatelka a kytaristka Katarína Knechtová. Vstupenky v hodnotě 390 a 370 Kč zakoupíte od 2. září na recepci Domu kultury v Infocentru.

Playlist vystoupení v českých a moravských divadlech bude těžit především z repertoáru Kollerbandu, hlavně z písní, které Kollerband natočil ve studiu jako session unplugged. "Vedle věcí Kollerbandu zahrajeme také akustické verze písní z mých sólových alb i z repertoáru kapel, ve kterých jsem působil", dodává člen skupiny Lucie, Jasné páky, Žentouru nebo Pusy. Na podzimní akustické turné vyrazí zpěvák, bubeník a kytarista David Koller se svou dlouholetou doprovodnou kapelou ve složení Tomáš Marek a Adam Koller - oba bicí a percussion, Michal Pelant - kytara, zpěv, Michal Nejtek - piano a Marek Minárik - akustická basa. "Půjdeme hodně na dřeň a chceme také více improvizovat. Moc se na to těším", dodává David Koller.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…