Mladá Boleslav: Oldtimer Bohemia Rally 2017 si vyžádá omezení dopravy

02.06.2017 19:48

Setkání majitelů a obdivovatelů automobilových veteránů v Mladé Boleslavi pod názvem Oldtimer Bohemia Rally ve dnech 8. června - 10. června si vyžádá drobné omezení dopravy na Staroměstském náměstí a v Dukelské ulici.

Mladá Boleslav: Oldtimer Bohemia Rally 2017 si vyžádá omezení dopravy
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Zcela uzavřená pro běžný dopravní provoz bude obslužná komunikace kolem hotelu Věnec v době od středy 7. června od 12.00 do neděle 11. června 18.00 (zde bude umístěna startovní rampa a podium). Průjezd Staroměstským náměstím bude zcela uzavřen ve čtvrtek 8. června od 9.00 do 21.00 a v pátek 9. června a v sobotu 10. června od 8.00 do 10.00 a od 14.00 do 19.00 z důvodu a startu a cíle etap. Objízdná trasa bude vedena ulicí Starofarní, Vodkova a do ulice Ptácká. Průjezd autobusům MHD bude umožněn ve dnech 9. a 10. června, ve čtvrtek 8. června bude platit uzavírka i pro ně.

Do prostoru startu budou mít pochopitelně přístup diváci, ovšem jenom pěšky a nikoliv auty. Pořadatelé vyzývají všechny zájemce o automobilové veterány, aby dbali rad a příkazů pořadatelů s vědomím, že opatrnosti není nikdy dost.

Úplná uzavírka provozu bude také v ulici Dukelská v úseku od Husovy po třídu T. G. Masaryka ve čtvrtek 8. 6. od 8.00 do 14.00. Bude se zde konat administrativní a technická přejímka.

Oldtimer Bohemia Rally 2017 se jede od čtvrtka 8. 6. do soboty 10. 6. První den posádky své vozy provedou večerními ulicemi Mladé Boleslavi a nejbližším okolím. Start je v 17 hodin na Staroměstském náměstí, kde již od dopoledních hodin budou vozidla vystavena a bude zde od 15 hodin probíhat koncert skupiny Starwalk.

V pátek ráno v 8.30 hod. posádky vyrazí ze Staroměstského náměstí do Dvora Králové nad Labem a odpoledne se do pořadatelského města vrátí. Sobotní putování (start opět v 8.30 hod. ze Staroměstského náměstí) je naplánované do Liberce, kde si závodníci a motory vozidel odpočinou. Ten samý den se rally vrátí do Mladé Boleslavi a vyvrcholí večerním slavnostním vyhlášením výsledků s předáním cen.

Další informace najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.