Mladá Boleslav: Opravy ve sportovní hale se protáhnou do konce léta

22.06.2018 11:30

V městské sportovní hale pokračují stavební práce při rekonstrukci druhého podlaží, kde vzniká ubytovna pro sportovce. Původně mělo být hotovo do konce července, ale stavební firma požádala o prodloužení do konce srpna.

Mladá Boleslav: Opravy ve sportovní hale se protáhnou do konce léta
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Důvodem byly zjištěné statické problémy při odbourávání balkonů a měnili jsme skladbu střechy, přes kterou vede úniková cesta. Takže k tomu je nutné i získat stanoviska statika a hasičů," řekl Ondřej Rameš, ředitel Městské společnosti sportovní a rekreační areály, který se na stavbě setkal i s náměstkem primátora Jiřím Bouškou.

Tato investice přijde město zhruba na šest milionů korun, dalších cca půl milionu korun bude stát vybavení nábytkem. "Vše směřujeme k tomu, aby se podařilo opravy dokončit a místnosti vybavit nábytkem do konce léta. Rádi bychom, aby od září bylo možné zde začít ubytovávat sportovce," řekl náměstek Bouška.

V městské sportovní hale v ulici U Stadionu pokračuje postupná rekonstrukce již několik let. Rekonstrukce druhého podlaží začala letos v předjaří a vznikne zde 14 pokojů se sociálním zařízením v každém z nich. Do budoucna je v plánu provést i kompletní zateplení a výměnu vzduchotechniky v celé hale.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …