Mladá Boleslav: Pracuje se ve sportovní hale i na zimním stadionu

15.03.2018 19:07

V předjaří probíhají různé stavební práce v několika městských sportovních zařízeních. Mezi ty nejdůležitější patří výstavba rozcvičovny pro mládež na zimním stadionu a další etapa rekonstrukce městské sportovní haly, kde vznikne ubytovna pro sportovce. Postup prací v úterý přijeli zkontrolovat náměstek primátora Jiří Bouška a ředitel Městské společnosti sportovní a rekreační areály Ondřej Rameš.

Mladá Boleslav: Pracuje se ve sportovní hale i na zimním stadionu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Na zimním stadionu se dokončuje úprava místnosti, ve které vzniká rozcvičovna pro mládež při nepříznivém počasí. Tato investice stojí asi milion korun. Po instalaci vybavení by měla nová rozcvičovna sloužit svému účelu zhruba od poloviny dubna. Na zimním stadionu se podle Ondřeje Rameše chystají i další větší úpravy letos v červnu, a to jednak instalace nových mantinelů a jednak zařízení videorozhodčí. Obě tyto zakázky budou stát zhruba po dvou milionech korun.

V městské sportovní hale v ulici U Stadionu již v předjaří začala další etapa postupné rekonstrukce objektu. Letos zde dochází k zásadní rekonstrukci v druhém podlaží, kde se buduje ubytovna pro sportovce. Vznikne zde 14 pokojů se sociálním zařízením v každém z nich.

Tyto práce, které přijdou město na více než 6 milionů korun bez DPH, mají skončit nejpozději do konce července. Rekonstrukce neomezuje provoz haly či pohyb návštěvníků při sportovních utkáních prakticky vůbec. Do budoucna je v plánu provést i kompletní zateplení a výměnu vzduchotechniky v celé hale.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…