Mladá Boleslav: Při očiště města bylo za měsíc odvezeno téměř 100 tun odpadu

14.04.2018 21:12 | Zprávy

Jaro je v plném proudu a pracovníci s technikou firmy Compag jsou v neustálém pohybu. Za měsíc, který uplynul od zahájení jarní očisty, byly krom části městských ulic vyčištěny i příměstské části Chrást a Debř. Během tohoto víkendu bude čištěna lokalita Sahara. Za uplynulé období bylo z městských chodníků, komunikací a ploch odvezeno téměř 100 tun odpadu. Očista města potrvá až do 25. května.

Mladá Boleslav: Při očiště města bylo za měsíc odvezeno téměř 100 tun odpadu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Na jaře jsou obsluhovány příměstské části postupně velkoobjemovými kontejnery. Během tohoto víkendu mohou do těchto kontejnerů ukládat odpad občané  příměstských častí Chrást, Podlázky a Michalovice.

Ve městě probíhají i další práce, které byly stanoveny komisí při kontrole jarní očisty. Tak vznikly také tři oficiální zpevněné zkratky dlouhé celkem téměř 100 metrů v ulici 17 listopadu.

K nejdůležitějším úkolům současného období bude pro Compag sečení trávy a zálivka zeleně. Připraveno je 11 sekaček, více jak 15 křovinořezů, pět kropících vozů a dva svozové vozy pro odvoz posečené trávy. Na sečení trávy se bude podílet téměř 50 pracovníků.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

22:41 Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

Chceme srdečně poděkovat všem dobrovolníkům, kteří nám minulou neděli pomohli pytlovat písek a stavě…