Mladá Boleslav: Radnice opět pořádá pro seniory vánoční besídky

03.12.2019 20:21

Odbor sociálních věcí magistrátu se snaží každoročně v adventním období potěšit seniory sérií vánočních besídek v jednotlivých zařízeních.

Mladá Boleslav: Radnice opět pořádá pro seniory vánoční besídky
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

První z nich se konala v pondělí 2. prosince v Domě s pečovatelskou službou Na Radouči za účasti náměstkyně primátora Miroslavy Kašpárkové i ředitelky Pečovatelské služby města Mladá Boleslav Jany Volfové.

Při těchto vánočních besídkách je pro seniory připraveno pohoštění a také kulturní zážitek. Milé chvíle účastníkům této akce připravily děti z mateřské školy Beruška v podobě písniček a básniček a o hudební zážitky se postarala kapela Sebranka pod vedením Jaroslava Volfa.

Další vánoční besídky se budou konat v první polovině prosince také v DPS Sadová, v DPS Penzion, v klubu seniorů v Čejeticích a v DPS Havlíčkova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

10:04 Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

Jak pomoci k zadržení vody v půdě a v boji se suchem, je otázkou a pro města naléhavou výzvou. Kvůli…