Mladá Boleslav: Rekonstrukce plynových přípojek uzavře několik ulic

31.07.2017 14:30

Od pondělí 7. srpna začne rekonstrukce plynových přípojek, která postupně omezí dopravu v šesti mladoboleslavských ulicích. Plynaři budou pracovat v ulicích Dukelská, Táborská, Smetanova, Blahoslavova, Husova a Šmilovského. Jako první bude 7. až 27 srpna uzavřena Šmilovského ulice, a to od od křižovatky s ulicí Blahoslavova až po Husovu ulici. Uzavřen tu bude jeden jízdní pruh.

Mladá Boleslav: Rekonstrukce plynových přípojek uzavře několik ulic
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Od 28. 8. do 8. 9. bude uzavřena opět Šmilovského, ovšem na křižovatce s Husovou, Husova bude uzavřena rovněž, a to od zmíněné křižovatky se Šmilovského až po křižovatku s ulicí Dukelská. I tady půjde o částečnou uzavírku jednoho jízdního jízdního pruhu.

Ve stejnou dobu, tedy od 28. srpna, bude uzavřena také Dukelská ulice, v úseku od Táborské po Smetanovu, ovšem tady uzavírka potrvá až do 15. září a ulice bude uzavřena kompletně, jde o celkovou uzavírku.

Od 4. do 22. září bude Táborská uzavřena částečně v úseku od Křižovatky s Dukeslkou po dům číslo 923, půjde především o uzavření chodníku a v daném úseku nebude možné po celou dobu uzavírky parkovat.

A konečně od 11. do 29. září bude Táborská ulice uzavřena ve zbývající části, tedy od domu číslo 923 po křižovatku s ulicí Smetanova. V tomto případě bude rovněž uzavírka ulice úplná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…