Mladá Boleslav: Rozhodujte s námi, kde budeme pomáhat, vyzývá občany nadační fond

03.02.2023 18:35 | Tisková zpráva

Nadační fond Škoda Auto spustil projekt Tři otázky pro regiony, jehož prostřednictvím mají občané Mladoboleslavska možnost podílet se na rozvoji svého okolí.

Mladá Boleslav: Rozhodujte s námi, kde budeme pomáhat, vyzývá občany nadační fond
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Chtěli byste v regionu něco zlepšit? Máte nějaký zajímavý nápad, o který byste se chtěli podělit? Stačí poslat své odpovědi prostřednictvím jednoduchého online dotazníku dostupného na stránce www.nfsa-pruzkumnik.cz. Odpovídat lze anonymně až do konce února 2023. Odpovědi posílejte pomocí online dotazníku (ZDE) na webu ZDE.

Anketa

Jak zatím hodnotíte kroky zvoleného prezidenta Petra Pavla?

3%
95%
hlasovalo: 30586 lidí

„Během našeho čtyřletého působení jsme uspořádali již několik průzkumů veřejného mínění, v nichž jsme dosud obdrželi na 2300 cenných podnětů,“ říká Ladislav Kučera, ředitel Nadačního fondu ŠKODA AUTO. „Díky iniciativě našich spoluobčanů se například loni uskutečnil první ročník festivalu Maker Faire v Rychnově nad Kněžnou, vzniklo nebo bylo rekonstruováno několik desítek hřišť na Mladoboleslavsku, veřejnosti se otevřel koupací biotop v Kosmonosech a občané Vrchlabí mohli využít pro dopravu po městě sdílená kola nextbike.“

Nadační fond ŠKODA AUTO působí v regionech, kde má automobilka své závody. Prostřednictvím grantových výzev nebo různých partnerství se soustředí zejména na podporu rozvoje občanské společnosti a veřejného prostoru, kultury, zdravotnictví a sociálních služeb. Na kontě má již přes 200 konkrétních projektů a studií a v podpoře regionů bude pokračovat i letos.

„Snažíme se naslouchat místním lidem a směřovat naši pomoc přesně tam, kde veřejnost vnímá výzvy nebo nedostatky. Projekty, které vzniknou přímo na přání místních nebo s jejich zapojením, nám dělají největší radost,“ doplňuje Ladislav Kučera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

10:28 Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

Pátek 3. května bude ve Vsetíně plných slavnostních událostí. Kromě otevření nového vlakového nádraž…