Mladá Boleslav: September Fest bude v sobotu 5. září

03.09.2015 20:51

Na letošním September Festu budou moci milovníci zlatavého moku piva ochutnávat z nabídky 40 druhů piv, které potečou z 50 píp. Pivní slavnosti se konají již v sobotu 5. září na Krásné louce v Mladé Boleslavi od 12 hodin do večera. Vstup, parkování i možnost dopravy linkou MHD bude zdarma. Jak řekl náměstek primátora Daniel Marek, novinkou letošního roku proti předchozím ročníkům je jak přesměrování z původních pátečních termínů na sobotu, tak zvýšení téměř na dvojnásobek počtu druhů piv, které zde bude možné ochutnat.

Mladá Boleslav: September Fest bude v sobotu 5. září
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Novinkou bude i propojení této akce s oslavami 20. výročí Rádia Signál, které zde bude mít také svůj program. Pořadatelem pivních slavností je město Mladá Boleslav a Kultura města Mladá Boleslav ve spolupráci s dalšími městskými společnostmi a partnery. V programu se v průběhu odpoledne a večera představí kapely Pavel Sedláček a Mefisto, Vaťák – Kabát Revival, Kamelie, Pavel Vohnout „Kyklop“.

V doprovodném programu jsou připraveny pivní soutěže pro dospělé, atrakce a soutěže pro děti, oldies diskotéka i vyhlášení soutěže Kutil a zahrádka roku Rádia Signál. Kromě piva je pro návštěvníky připravena bohatá nabídka studeného i teplého občerstvení.

„Pořád to bereme jako rodinnou akci, nejenom jako pití piva, ale aby si v odpoledních hodinách našly zábavu celé rodiny,“ řekl náměstek Marek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…