Mladá Boleslav: Sportovní hřiště u škol se od dubna otevírají veřejnosti

03.04.2018 12:17

Tak jako v minulých letech, i letos mají obyvatelé Mladé Boleslavi možnost využít v odpoledních hodinách a o víkendech sportovní areály u některých škol.

Mladá Boleslav: Sportovní hřiště u škol se od dubna otevírají veřejnosti
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Snažíme se tak vyjít veřejnosti vstříc a nabídnout další možnost sportovního vyžití, která je navíc zdarma a na čerstvém vzduchu," uvedl k tomu náměstek primátora Daniel Marek. Od prvního dubna je tedy možné volně využít sportovní hřiště v ulici Mládežnická, takzvané oranžové v lokalitě za Triem, hřiště u 5., 6. a 7. základní školy, cyklopark na Štěpánce a skatepark na betonárce.

Hřiště za Triem je k dispozici nepřetržitě, v Mládežnické ulici denně od 8 do 20 hodin, u 5. základní školy ve všední dny od 16 do 21 hodin a o víkendech od 9 do 21 hodin, u 6. a 7. základní školy je to pak ve všední dny od 16 do 20 hodin a o víkendech od 8 do 20 hodin. Skatepark funguje každý den od 9 do 20 hodin, pouze v pátek mezi čtvrtou a šestou odpolední je k dispozici pouze členům zájmových kroužků, které se zde scházejí. Cyklopark má otevřeno denně od 9 do 19 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě

11:17 Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě

Milovníci cestování, dobrodružství a objevování nových míst se mohou těšit na nezapomenutelný den, p…