Mladá Boleslav: Strážníci s rybářskou stráží uklízeli břehy boleslavských řek

06.05.2013 10:12

Strážníci se při své každodenní službě setkávají s množstvím nepořádku a různého odpadu, tyto poznatky pak předávají firmě Compag k následnému úklidu.

Mladá Boleslav: Strážníci s rybářskou stráží uklízeli břehy boleslavských řek
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

 

Někteří strážníci jsou ovšem ve svém volnu také členy rybářské stráže a i při výkonu těchto povinností jsou svědky nezodpovědnosti některých rybářů, kteří po sobě u řeky nechávají různé odpadky. Tak se strážníci z rybářské stráže dohodli s některými svými kolegy strážníky a zorganizovali v neděli úklid břehů Jizery a Klenice.
 
V době svého volna zapojili do této brigády i členy svých rodin, zejména děti. Dnes v dopoledních hodinách provedli tito strážnici za doprovodu rybářské stráže kontrolu a očistu břehů řeky Jizery a Klenice. "Ve svém osobním volnu uklidili po nepořádných rybářích a občanech, kteří tráví volný čas u těchto řek. Strážníci nasbírali pět plných pytlů různých plechovek, různé igelitové pytlíky, nechybělo ani oblečení, například kalhoty, bundy a další odpad, který určitě nepatří do přírody," řekl ředitel městské policie Tomáš Kypta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…