Mladá Boleslav: Uzávěrka přihlášek na Svatováclavskou jízdu je 1. září

20.08.2022 14:47 | Tisková zpráva

Město Mladá Boleslav ve spolupráci s Klubem historických vozidel MB uspořádá 28, září již 20. ročník Svatováclavské jízdy historických vozidel. Organizátoři plánují tuto akci uspořádat opět v plném rozsahu i s doprovodným programem. Kvůli omezenému počtu parkovacích míst a jiným kapacitním důvodům bude do jízdy přijato maximálně 180 vozidel. Přednost budou mít vozidla do roku výroby 1975. Uzávěrka přihlášek proběhne 1. 9. 2022.

Mladá Boleslav: Uzávěrka přihlášek na Svatováclavskou jízdu je 1. září
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Svatováclavská jízda historických vozidel, která se koná ve středu 28. září, představuje tradici významně obohacující nabídku společenských a zábavných akcí v Mladé Boleslavi. Každoročně v tento den startuje z Komenského náměstí kolona několika desítek nablýskaných automobilových veteránů na projížďku po hlavních dopravních tepnách města.

Anketa

Půjdete volit do Senátu?

hlasovalo: 14906 lidí

Akci pořádá město Mladá Boleslav ve spolupráci s Klubem historických vozidel MB a i letos je začátek naplánován na 8 hodin, kdy vše vypukne doprovodným programem a slavnostním zahájením na Komenského náměstí, v 9:30 pak začne vlastní spanilá jízda historických vozidel městem.

Do té doby budou vozidla soustředěna na parkovišti na Komenského náměstí v centru města, kde si je návštěvníci oslav mohou prohlédnout. Po projížďce městem budou vystavena na městském fotbalovém stadionu, kde začne v 10 hodin další doprovodný kulturní program pro děti i dospělé.

Zájemci o Svatováclavkou jízdu se mohou přihlásit každý rok na webu Historického klubu vozidel Mladá Boleslav ZDE. Také je možnost využít tištěný formulář vyplněné přihlášky a poslat ji na email khvmb@seznam.cz nebo v písemné podobě poštou na adresu:
Klub Historických vozidel Mladá Boleslav
Jana Palacha 1025
293 01 Mladá Boleslav

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…