Mladá Boleslav: V listopadu nabídne Kultura města řadu online koncertů

26.10.2020 18:35

S ohledem na současnou epidemiologickou situaci musela společnost Kultura města zrušit řadu plánovaných akcí, u dalších, které by se měly konat v listopadu a prosinci, zatím není jasné, zda se budou moci uskutečnit.

Mladá Boleslav: V listopadu nabídne Kultura města řadu online koncertů
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

„Ale i v této temné době chceme obyvatele našeho města těšit kulturou, i když to je možné pouze virtuálně. Stejně jako v době první vlny na jaře jsme připravili řadu online koncertů a akcí,“ uvedl náměstek primátora města Daniel Marek.

První startuje 6. listopadu, kdy se v Domě kultury – odkud se živě vysílají všechny akce – uskuteční finále soutěže Boleslavsko hledá talent. Můžete se těšit nejen na desítku talentovaných mladých lidí z našeho města a jejich originální vystoupení, ale také na hvězdnou porotu, v níž mimo jiné zasedne zpěvák Pavel Calta, zpěvačka Nelly Řehořová nebo tanečnice ze Star Dance Veronika Lálová.

Anketa

Babiš si stěžuje, že lidé dostatečně neomezili svůj pohyb a sociální kontakty. Myslíte, že vy osobně jste omezili pohyb a sociální kontakty dostatečně?

94%
6%
hlasovalo: 15047 lidí

V úterý 17. listopadu online nabídneme koncert Pavla Šporcla, v současnosti jednoho z nejlepších a nejznámějších českých houslistů. Tento koncert pod záštitou města se uskuteční při příležitosti výročí Sametové revoluce.

Na 21. listopadu jsme připravili koncert oblíbeného dua Těžkej Pokondr a 24. listopadu si můžete živě pustit MBQuartet, který pro změnu nabídne vážnou hudbu.

Jednáme také s řadou dalších místních i vzdálenějších hudebních uskupení, o všech novinkách vás budeme informovat na stránkách ZDE, stejně jako tomu bylo na jaře. Zde také naleznete záznam všech už uskutečněných akcí.

A protože dobrých skutků není nikdy dost, i tentokrát budou mít všechny online koncerty charitativní charakter. „Věřím, že vám hudba udělá radost, a že si spolu se mnou koncerty užijete, i když v podobě, na niž nejsme zvyklí. Především ale doufám, že se situace uklidní a my se brzy potkáme na nějaké akci osobně,“ dodal Daniel Marek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…