Mladá Boleslav: Vánoční prodejní výstava na magistrátu

28.11.2018 12:15

Ve vstupním vestibulu hlavní budovy Magistrátu města Mladá Boleslav na Komenského náměstí probíhá výstava prací a výrobků klientů mladoboleslavských klubů seniorů a sociálních služeb.

Mladá Boleslav: Vánoční prodejní výstava na magistrátu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Výstavu, kterou v letošním roce zahájil primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati a náměstkyně primátora pro sociální oblast Miroslava Kašpárková, každoročně pořádá odbor sociálních věcí magistrátu. Její instalace v hlavníchodbě budovy na Komenského náměstí je pokaždé vítanou možností nakoupit drobné dárky či dekorativní předměty nejen pro zaměstnance magistrátu, ale i mnohé návštěvníky radnice. Spektrum nabízených výrobků je široké – každoročně jsou zde k vidění ruční práce členů Městského klubu seniorů, Centra 83 a dalších poskytovatelů sociálních služeb.

V letošním roce se mezi dekorativními předměty s adventní a vánoční tematikou objevila i nabídka občerstvení, sladkého pečiva a vánočního cukroví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…