Mladá Boleslav: Večerní adventní trhy na Výstavišti skončily úspěšně

24.12.2019 6:32

V neděli 22. prosince skončily Večerní adventní trhy, které zde začaly první adventní neděli 1. prosince. V době od 16 do 22 hodin se lidé ve svátečně nasvíceném parku mohli zastavit u stánků s občerstvením i vánočním zbožím, podívat se na doprovodný program na pódiu i užít si atrakcí a jiných forem zábavy.

Mladá Boleslav: Večerní adventní trhy na Výstavišti skončily úspěšně
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

I když se zde neprodává klasické vstupné a nelze tak určit přesný počet návštěvníků, podle počtu prodaných vstupenek na atrakce je zřejmá úspěšnost letošních trhů. Těm totiž přálo oproti loňsku počasí, což se podepsalo na celkové návštěvnosti. Ta byla podle organizátorů zhruba o 30 % vyšší než v minulých letech.

Největší zájem o návštěvu trhů se projevoval samozřejmě během víkendů, ale i ve všední dny zde pokaždé byla při slušném počasí dobrá návštěvnost. Na pódiu se během trhů vystřídaly hudební, taneční i divadelní soubory, lidé se mohli projet kočárem taženým koňmi po historickém centru, nebo si vyzkoušet některou z jiných forem zábavy v podobě jízdy na ruském kole, na různých typech kolotočů, autodromu i jiných atrakcí.

Adventní trhy

Ve středu 11. 12. se i návštěvníci na Výstavišti připojili k tradiční akci Boleslavského deníku – Česko zpívá koledy. Letošní novinkou na trzích byla i Ježíškova nebeská kancelář. V dřevěné kapličce mohli děti napsat Ježíškovi svá přání a po zacinkání na zvonek tak upozornit Ježíška na napsaný vzkaz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …